T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / YÜREĞİR - Necmiye Coşkuntuncel İlkokulu

Necmiye Coşkuntuncel İlkokulu

Telefon
03223112043
Belgegeçer
0
WEB
https://necmiyecokuntuncelilkokulu.meb.k12.tr
Adres
GÜNEŞLİ MAH. 546 SK. NECMİYE COŞKUNTUNCEL İLKOKULU NO14 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Öğrencilerine rehberlik yapan, kısıtlı yaşam tecrübeleriyle fark edemeyebilecekleri ayrıntıları onlara hatırlatan, fakat kendi kararlarını almaları ve bu kararların sorumluluğunu üstlenmelerini cesaretlendiren eğitim anlayışını benimsemiş, çağın getirdiği yenilikleri takip eden, bilgi ve enerjisini öğrencilerin başarılarını arttırmak için kullanan, mesleğini sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarıyla işbirliği içinde yapan,öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alarak yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlayan, takım ve ekip olmayı başarmış etkili ve nitelikli bir öğrenci topluluğu oluşturabilmektir.
Misyon
Bir üst öğrenime hazır, ülkesini seven ve koruyan, iyi ahlaklı, saygı ve sevgiye değer veren,inançlı, kararlı, istekli bireyleri ülkemize kazandırmak, onların sosyal, kültürel, ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlayarak kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak ve okulumuzda “biz” bilincini yaygınlaştırmak temel işlevimizdir.
Başarılar
0
Öğretmen :20
Öğrenci :508
Derslik :11
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3680
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:30 - 14:15
Isınma
Klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Yamaçlı 3 Dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Yamaçlı 1 ve Yamaçlı 2 Dolmuşları okulumuzun 100 metre yakınından geçmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Merkez Mahalle
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl ve ilçe Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
FUTBOL KURSU, RESİM KURSU, ZEKA OYUNLARI KURSU
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır